Andre behandlinger

Andre behandlinger

Skadesbehandling 

Behandling af løberknæ ( 30 min. )

Løber knæ er en almindelig overbelastningsskade af den store sene (TFL), der løber på ydersiden af låret. Oftest er smerterne værst foran og på siden af knæet. Skaden opstår når senen gnider sig op ad et fremspring nederst på lårbensknoglen. Behandling med massage kan reducere smerter og afhjælpe problemet, men det fjerner ikke årsagen. Derfor anbefales det, samtidigt med massagen, at konsultere en fysioterapeut.

Behandling af springerknæ ( 30 min. )

Springer knæ er en almindelig kendt overbelastningsskade hos sportsudøvere. Smerterne sidder oftest lige under knæskallen. Kan behandles med massage og tryk på trigger punkter. Bedste resultat opnås ved samtidigt at lave øvelser, bedst efter vejledning af en fysioterapeut.

Behandling af  golfalbue/tennisalbue/musearm ( 30 min. )

Tennis- og golfalbue er betegnelsen for en irritation i albuen (epikondylit) enten på ydersiden eller indersiden af albuen. En epikondylit er en overbelastning. Denne skade kan opstå i forbindelse med arbejde eller forskellige fritidsaktiviteter, hvor gentagne belastninger er karakteristisk . F.eks. personer der arbejder jævnligt ved en computer med traditionel mus. Tilstanden gør ondt  og giver gener i områderne, hvor de lange muskler fæstner nær albueleddet. Smerterne stråler op mod skulderen og/eller ned mod hånden på underarmens yderside eller inderside. Disse typer skader kan behandles med massage på skulder, nakke, arm og hånd. Behandlingen kan reducere smerten. Ved flere behandlinger kan smerten fjernes. Bedste resultat opnås ved samtidigt at lave øvelser, justerer belastningsmønstre, gerne efter vejledning af en fysioterapeut.

Sportsakupunktur ( 30 min )

Bruges til at afspænde muskler, reducere smerter og til at fremskynde kroppens egen helingsproces.

  • 2942 1010
  • info@fitkrop.dk
  • Hyrdeengen 119, 2625 Vallensbæk

Categories: Tags:

48 Trackbacks