Totum kropsterapi

Totem kropsterapi

Hvad er Kropsterapi?
En behandling der er baseret på dybdegående massage, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

En kropsterapeut vil gennem hele behandlingen have stor fokus på åndedrættet, da dette er en af kropsterapiens helt store forcer – åndedrættet er nemlig i særlig grad med til at forene det fysiske og psykiske i kroppen. Som kropsterapeut benytter jeg åndedrættet til at komme dybere ned i de spændinger og blokeringer, der findes i klientens krop. Derudover er åndedrættet utrolig vigtigt for at kunne åbne op for klientens energisystem.

Et frit åndedræt er første skridt mod en fri krop og et frit sind.

Hvordan foregår det

En behandling (massage) starter med en kort samtale, hvor jeg har fokus på, hvilke problemstillinger du som klient har  og hvad jeg skal arbejde ud fra.

Som klient fortæller du om dine oplevelser og giver mig indfaldsvinkler til, hvorfor du vælger at få en behandling – det kunne f.eks. være ”mine skuldersmerter går ud i underarmen” eller ”Min lænd låser og gør meget ondt” .

Efter samtalen starter selve behandlingen.

Behandlingen er basseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har en rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber.

Behandlingen er selvfølgelig med indføling og i tæt samspil med dig, som klient på briksen.

Selve behandlingen (75 min)

Du ligger på ryggen med et tæppe over dig. For at kunne gennemføre en god massage, er det bedst, du klæder dig af til underbukser/trusser (hvis du ønsker at beholde Bh’en på skal du tage skulderstropperne ned og jeg vil så åbne Bh’en når ryggen skal masseres).

Jeg begynder med at afspænde muskel- og sene hæfter for at skabe en åbning til kredsløbet gennem lymfesystemets affaldssystem, så kroppen kan tømme ud igennem venerne. Dette er afgørende for, at kroppen senere får fuld udnyttelse af massagen.

Massage af muskel- og sene hæfter har overrasket flere af mine klienter, da mange ikke er bevidste om, at de har så mange spændinger i kroppen. Jeg masserer videre ud på arme og ben med en fortsat let pulserende massage.

Nogle tryk kan forekomme smertefulde. Men her vil jeg vejlede dig, til en rolig, dyb og ikke mindst en fri vejrtrækning. Du lærer, gennem den dybe vejrtrækning, at slippe smerten og spændet, så fornemmelsen vil f.eks. blive en mere fri og afspændt muskel.

Effekten vil derefter være, at du går fra at have smerter et sted til at blive smertefri. Det kan være, der skal et par behandlinger til for at blive helt smertefri, dog vil der være fremskridt efter hver behandling

Jeg vil med min behandling, komme ind til den mulige dybere årsag til spændingerne/smerten i din krop og med din hjælpe, rette op på evt. ubalancer og skævheder, synlige som usynlige.

  • 2942 1010
  • info@fitkrop.dk
  • Hyrdeengen 119, 2625 Vallensbæk

Categories: Tags:

49 Trackbacks